Sunday, March 20, 2016

Scrapmara i Skultorp

Igår lördag var jag på Pocket Scrap Skaraborgs träff i Skultorp. Kyrketorpsgården var en perfekt plats att ha en mara på med ljusa lokaler och bra utrymmen.
Dagen fick sig en lite tråkig start eftersom min gps lotsade mig fel men en halvtimma efter utsatt tid var jag i alla fall på plats!
Det här fina välkomstpaketet möttes man av:


Så här såg samma plats ut efter att jag hade börjat sprida ut mig (+ en av bordskamraternas grejer):


Jag satt tillsammans med ett underbart gäng tjejer som jag brukar umgås med på alla träffar och vi hade det så himla kul och trevligt tillsammans!  I andra änden av bordet huserade Skaparkällarn med shop och lite kurser.

Det blev lite pyssel gjort i mitt PL-abum varav ett uppslag kommer att få en egen bloggpost eftersom jag har gjort den till marsutmaningen hos Project Life Norge. Här är de andra:

Vecka 1 - 2016


 Vecka 2 (blev bara en sida i albumet):

Som alltid på maror är det lite utmaningar. Den ena var en färgutmaning där man skulle använda vitt, gult, lila och grönt samt att man fick stämpla med svart. Och jag vann i LO-kategorin med den här:

Papprena köpte jag på träffen så jag är inte riktigt säker på varifrån de kommer men jag tror att det gula är från American Crafts och det lila från BoBunny. Washitapen och dekorationerna var sånt som jag hade med mig - märke okänt. Stämplarna som jag har använt kommer i alla fall från Pysseldags!

Mitt fina pris:

Till samma deadline var en annan utmaning på temat vänskap så när det var 12 minuter kvar svängde jag ihop den här layouten:

Även här är det ett papper som jag köpte på träffen. Allt annat är sånt som jag hade med mig . Det stora alfabetet vet jag att det är Dear Lizzy, tårtpapprena är från Reprint och stämplarna från Pysseldags. Kluddet bakom fotot är gjort på frihand.

Lite trist var det att den sista utmaningen inte var indelade i olika kategorier utan alla tävlade i samma. Det var många som jag pratade med som tyckte att det skulle varit bättre om det hade varit olika. Det hade ju framförallt varit lättare att rösta kan jag tycka....

Oavsett vinst eller inte är jag supernöjd med layouten!

Sedan var det utlottning bland alla deltagare och jag fick med mig det här stämpelsetet hem:


Idas magasin var på plats med sin butik och det blev lite shopping såklart, men inget som jag har med på bild. Det blev plastfickor till mitt album, minidistresser, och lite småplock till PL-andet!

Tack till alla inblandade för en trevlig mara och framförallt TACK till mitt underbara bordssällskap och alla andra godingar som jag träffade på maran! Ni är guld värda! Kram på er!
3 comments:

Catarina said...

Så roligt att få läsa om träffen. Ångrar lite att jag inte var med. Fina alster som alltid!

Malin E said...

Va kul att du skrev om maran och kul att ni hade roligt. Det var dock Idas Magasin som var på plats hos oss i helgen...fniss.. ;)
Kram MAlin

Malin E said...

Ops glömde skriva när jag läser om tävlingarna, vi hade uppdelat i en tävling här för första gången eftersom vi aldrig har haft det innan då vi kört rena PL maror innan och gjort tävlingarna då efter dessa. Nu ville vi ändra lite på maran så allting skulle vara mer för alla olika sorts scrappare även i tävlingarna. Nu ville vi testa och se om det för det första blev många bidrag om man hade en tävling fast i olika kategorier i en och samma tävling. Det kan bli lite trist om det bara blir 2 bidrag tex i en kategori osv och vi märkte ju oxå att det var mycket förre i vissa kategorier än andra. Därför valde vi att testa i en tävling och vi såg ju lite där hur det var gentemot om man hade en tävling där allt fick välja valfritt så att säga.
Vi hade oxå en speciell tävling med den ena butiken på plats vilket vi själva tyckte var riktigt roligt.

Kanske blir det så att man gör separata tävlingar för allting nästa gång men då blir det kanske inte så många tävlingar som man kan vara med i då vi inte har tillgång till hur mycket priser som helst ( då det varit jättesvårt att få bla de svenska butikerna att sponsra oss ) och kan således inte ha hur många tävlingar som helst i samma kategorier så att säga eftersom de priser vi har är sponsrade. Vi vill ju gärna att det ska bli så många bidrag som möjligt i varje tävling givetvis samt att om vi hade mer valfritt så kunde fler faktiskt vara med i tävlingen oxå då alla inte tex kanske gör PL eller LO´s osv osv.
Hade ni frågat på plats så hade jag förklarat det för er och det hade varit toppen om ni hade kommit med förslag som vi kunde ta med oss till en annan gång. Vi hade tyvärr inga utvärderingslappar den här gången på maran då vi tänkte att det ger sig ändå.
Med tanke på att vi oxå ville ha en extra utlottning för ALLA som kom på maran så blir det oxå färre priser till tävlingarna. Kanske är det bättre att skippa extra utlottning till alla och ha mer tävlingar?Säg gärna vad ni tycker om detta!Fler tävlingar, mindre utlottningar? Jättebra för oss att veta vad just NI tycker som kommer till oss! ( sen kan man inte göra alla nöjda då vi är så många och är det många olika åsikter gör vi som vi vill...fniss... ;) )

Kom JÄTTEGÄRNA med förslag till oss, vi suger åt oss allt!
Det är bra att prova sig lite fram när man gör nåt så man ser lite vad som kan gå hem till en annan gång för vi vill ju det ska bli så roligt som möjligt för alla!
Det var superkul att du var hos oss och kanon att få läsa här vad just du tyckte, det blir som vårat värderingspapper ungefär...fniss..!! <3
Hoppas vi får läsa fler bloggar om vad folk tyckte om dagen!
KRAM Malin