Thursday, March 10, 2016

Pysselhelg i Furusjö

Förra helgen var jag på en pysselträff som varade från lördag till söndag och hade anordnats så himla bra av mina vänner Emma och Catharina.

Jag hade tänkt pyssla med PL som jag alltid gör men jag är mittemellan två album - 2015 och 2016 - så jag var lite rådvill på vad jag skulle packa med mig. Det blev lite allt möjligt som damp ner i packningen.

Väl där löste det sig kanon! De hade anordnat en massa kul utmaningar OCH dessutom fick vi en liten goodiebag sponsrad av Gummiapan och Skaparkällarn! Skaparkällarn hade t o m specialdesignat en stämpel till träffen som är superfin!

Jag var med i varje utmaning och det var jättekul att sitta och färglägga, göra kort och askar för det har jag inte gjort på evigheter känns det som!

Första utmaningen gick ut på att vi alla hade tagit med oss ett litet "kit" med tre stämpelmotiv, tre mönstrade papper, tre dekorationer och tre diecuts. Dessa fick vi sedan välja ett (inte vårt eget såklart!) och så här blev mitt kort:


Jag har ingen aning om varifrån alla grejer kommer ifrån men jag tror att kramtexten kan vara från Gummiapan och den söta katten från Penny Black. Jag har färglagt kissen med Promarkers.

Utmaning 2 var att skapa ett chokladkort, men det kommer jag senare att visa hos Reprint. Likaså utmaning 3 som var att vika en liten ask.

Utmaning 4 var att skapa med Gummiapans grejer, men det har jag glömt att fota. Utmaning 5 var att använda stämpeln som vi fått från Skaparkällarn och det blev såhär:

Det var ytterligare en utmaning men det kortet har jag inte heller kommit ihåg att fota så jag får återkomma med det.

Jag hann träna en massa på att färglägga. Man blir verkligen ringrostig när man inte har hållit igång!


Alla motiven ovan är från Skaparkällarn.

Här kommer lite bilder från träffen:


Tack alla inblandade för en fantastiskt trevlig helg! 
No comments: