Monday, January 18, 2016

Kortmakeri på olika sätt

Hejsan alla!

First a disclaimer for all of you who don´t read Swedish - since I´m writing about my CT assignments for Swedish companies I´m keeping this post in Swedish. I think you could use Google translate if you wanna read it anyway - enjoy the pics! 

Två gånger varje vecka bloggar jag för Pysseldags (fredagar)  respektive Reprint Hobby (lördagar) och från och med nu ska jag försöka bli bättre på att lägga ut det även här i min privata blogg så att det blir lite mer action här också!

I fredags hade jag gjort nya fillercards till mitt PL-album med några av de fina digitala stämplar som finns hos Pysseldags. Just 6x4-storleken saknar jag ofta när jag ska skriva om mina veckor i albumet och jag får väl helt enkelt bli bättre på att se till att fota mer i liggande format.... I alla fall...HÄR är tre fillercards:
Här kommer verkligen fiffigheten med digitala stämplar till sin fulla rätt då jag kan välja precis hur stora jag vill att de ska vara! Jag har använt fyra olika stämplar från Pysseldags - du hittar dom i mitt blogginlägg HÄR. Alla övriga underbara saker som jag har använt kommer från ett digitalt kit av Juno Designs som heter Hello 2016:


På lördagen var det dags att blogga för Reprint och då blev det ett vintagekort:Massor med godsaker - och det är alltid kul att få leka lite med sin egen design dessutom. Du hittar all information HÄR om kortet.

Ha det gott!/Carina

No comments: