Tuesday, November 03, 2015

Falköpings scrapmara dag 1

Lördagen den 31/10 till söndagen den 1/11 spenderade jag på Falköpingsmaran. Det började med insläpp redan på lördagsmorgonen 9.00 och höll på till 17-tiden på söndagen! Det var fantastiskt kul med massa trevliga vänner och bekanta - mycket skratt och samtal, massa god mat och naturligtvis lite shopping och pysslande såklart!
Eftersom det var Halloween var det tema på detta och man fick gärna komma utklädd. Jag gick verkligen all in och sydde t o m min egen dräkt för att kunna klä ut mig till prinsessan Leia i Star Wars! Här kommer en massa bilder från dagarna som jag kommer att kommentera istället för att skriva en massa här....
Jag i min Leiaklädsel - tyvärr ser man inte den fina manteln/luvan som sitter fast därbak.
Tillsammans med min fina vän Marie.
En bild på min lilla pusselhörna.
Det fanns alltid nåt gott att mumsa på!

Såklart blev det lite shopping!
Papper lyckas man alltid köpa fastän man har en massa hemma!
Lite julgrejer till min kommande December Daily. 
Detta kommer från Simple Stories.
Stämplarna från My Favorite Things hade jag som tur var förbeställt innan träffen. Det visade sig att de söta julnissarna var slut hos leverantören så Helén på Skrapfabriken kunde inte beställa flera!
Jag hade verkligen bestämt mig för att INTE köpa fler stämplar men jag kunde inte bara motstå dessa från Finnabair/Prima.

Dessutom köpte jag Brusho (akvarellfärg som pulver ungefär) i tio olika nyanser, men jag glömde fota dom innan inlägget. Dom är jag helt kär i så det kommer ett separat inlägg om dom längre fram!

Sedan var jag med i flera utmaningar på maran. Den första utmaningen var att skapa utifrån en skiss så då blev det ett titelkort till mitt PL-album. Det kommer jag att visa tillsammans med mina PL-sidor. Jag gjorde också den här layouten:


Andra utmaningen var att skapa något i färgerna svart, grönt, lila och orange. Det blev en layout och ett litet höstkort:
Jag återkommer med mer godbitar från maran....
Ha det gott!/Carina


No comments: