Tuesday, July 21, 2015

Tävlingsdags hos Pysseldags!

Idag tänker jag visa det som jag skapade av inspirationskitet som jag fick av DT-Johanna till Pysseldags pågående tävling - du kan läsa mer om den HÄR.

Eftersom jag ville göra en layout lade jag till ett scrapbookpapper (egen design hos Reprint) - annars har jag bara använt mig av materialet som fanns med:

Jag kladdade lite med gesso på bakgrundspappret för att "rama in" det hela. Jag har också stansat ut löv och fjärilar från de mönstrade papperna. 
Den stämpel som jag valde att ha med från Pysseldags (en av mina absoluta personliga favoriter) finns både som digital och i gummi. Här har jag använt den digitala versionen och samtidigt kunna skriva ner mina anteckningar i datorn. Jag lade också till den lilla babyn som även den är en digistämpel (från Some Odd Girl). 

Så var nu med i vår fina tävling - och inspireras av alla fina DT-alster och den härliga färgkombon!

Here´s a little note in English for all of you who don´t read Swedish:
Today´s Tuesday which means it´s my blog day for the Swedish company Pysseldags. Right now we´re running a contest and we got a kit from one of the team members to create with as inspiration and we only get to use the things we got. I made one exception and used a 12x12 paper from Reprint as I wanted to make a layout!

Hugs, Carina
Kram på er!/Carina

No comments: